Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
100 g Skinke i biter (gjerne "smårett - skinke"). 1/4 rød paprika i små biter. 100 g Skinke i biter (gjerne "smårett - skinke"). 1/4 rød paprika i små biter
legg på soltørket tomat, oppdelte små tomater og purre. Pizza bunn. Fyll til to porsjoner vegetar pizza. Del pizzaen i biter og spis den mens den ennå er varm
Skrell og kutt løk, hvitløk i smått, og surr løken i en gryte til den begynner å bli blank. Kjøttsaus Imens deigen hever har du tid til å lage en god og hjemmelaget pizzasaus
Små brokkolibuketterTomatPurreSoppHvitløkOlivenoljeSalt og pepperSquashBaconPizzakrydder eller ferske urterDel alle ingrediensene i små biter untatt squash og bacon