Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Jeg brukte Amandine poteter med skallet på. Ferdig kokte poteter, urteblanding og lime. 600 g småpoteter. Ingredienser til Ovnsbakt laks med poteter, blåskjell og urtesaus ✿ 4 stk laksefilét a 150 g 600 g småpoteter
Fremgangsmåte. Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 småpoteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper
Ovnsbaktepoteter hører for meg hjemme på et tapas bord. Perlepoteter, mandelpoteter eller andre småpoteter, regn 3-5 poteter per person til et tapasbord, alt etter størrelsen
Vi brukte 4 laksefileter (uten skinn og bein), 10 poteter, 3 gulrøtter, en halv paprika, og en del sjampinjoing. Jeg delte potetene i små biter og kokte dem og et par gulrøtter i omtrent 15 minutter. 10 poteter
Fremgangsmåte. Ovnsstekte poteter. Fremgangsmåte. Vask og børst mandelpoteter eller amadinepoteter. Del potetene i to eller bruk dem hele hvis de er små
Når det begynner å nærme seg at potetene er ferdige, legger du inn småtomater. Poteter og søtpoteter bakt i ovn sammen med løk, god olje og godt krydder er nydelig tilbehør
Del brokkoli og blomkål i små buketter, kutt gulrøtter i skiver. 1 stk kålrot½ blomkål½ brokkoli2 gulrøtter2-3 poteter per personSesamfrøHvetemelPotetmelMatolje som tåler høy varmeVannGrovt salt, pepper, timian, rosmarinBegynn med potetene. 2-3 poteter per person
3 poteter (fire hvis de er små). FacebookTwitter 3 poteter (fire hvis de er små). Som sagt hadde jeg laksefilet til middag i dag før trening, og resultatet ble så godt at jeg har valgt å dele det med dere