Den originale oppskriften er laget som porsjonsformer og med en litt tungvinn fremgangsmåte, jeg har derfor gjort litt om på den slik at den skal være enklere å lage, men like god
Epleroser er små eplekaker med butterdeig som ser ut som lekre, delikate roser. Dessertkaker. Eplerosene kan se avanserte ut, men er faktisk enkle å lage, og imponerer både store og små
Dette er nydelige, små, delikate, franske vannbakkels fylt med sitronkrem. Dessertkaker. Fremgangsmåte. Sett små baller av vannbakkelsdeigen på bakepapirdekkede stekeplater ved hjelp av to spiseskjeer
Fremgangsmåte. Dessertkaker. Fordelen med å bruke espressopulver i stedet for vanlig frysetørret kaffepulver, er at espressopulveret løser seg helt opp med en gang, mens frysetørret kaffepulver gir små klumper som ikke smaker så godt
Fremgangsmåte. Dessertkaker. Fremgangsmåte. Oppskriften gir 3 små, nydelige porsjoner. Finn frem 3 små glass og fordel en spiseskje av havreblandingen i bunnen av hvert glass. Finn frem 3 små glass og fordel en spiseskje av havreblandingen i bunnen av hvert glass