Uansett bør den ligge slik en time før dusteker, slik at smakene begynner å trenge litt inn. ) De fleste ovner steker forskjellig, men denne måten er klassisk og har en tradisjon for å bli bra
Slik gjør du. Hvis du heller vil ha en grillsaus, anbefaler jeg denne her. Her har jeg brukt grillribbe av svin, men prøv gjerne med tynnribbe, spareribs eller kanskje bibringe av okse
Spe på med sjyen, litt etter litt, og rør godt slik at det ikke blir klumper. Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør
Spe på med sjyen, litt etter litt, og rør godt slik at det ikke blir klumper. Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør
Det er viktig at det er flatt, slik at svoren steker jevnt. Del den videre i kvart og begynn å finsnitte hodekålen fra den tjukkeste delen mot den minste, når du kjenner at den begynner å bli litt ustødig snur du den på siden slik at den blir stødig igjen og fortsetter
Slik gjør du. Du trenger. Men du kommer langt med en vanlig kjøttkraft laget av buljongterninger. Jeg anbefaler alltid å forsteke paibunn i ett kvarter før den får fyll i seg – da sikrer du at paibunnen blir skikkelig gjennomstekt