Dermed foreslår jeg skvallerkålpesto. velkommen, andre ikke fullt så mye, som skvallerkålen. trenger nok å skrape pestoen ned langs kanten på blenderen et par ganger for at
Har du ikke tilgang på ramsløk lager du pesto av basilikum, ruccola, skvallerkål eller andre urter. Dens litt karakteristiske søte og milde smak gjør at den er perfekt sammen med en ramsløkpesto og litt revet parmesan
Lag pesto av forskjellige urter, gjerne ville urter om våren som løvetann, marikåpe og skvallerkål. Spis litt persille som topping på maten, bruk den i en pesto eller salat, eller hakk opp en god neve og ha i gryter eller supper rett før servering
Pesto av Skvallerkål/Hanefot. Luk vekk litt hanefot, og lag din egen pesto. ALtså, ikke av det du plukker i hagen, der finnes det sikkert mye en IKKE skal spise og, men i pestoen kan du bruke forskjellige ingredienser
Dropp ketchup og dressing, og lag hamburger med skvallerkålpesto. Smør pestoen på hamburgerbrødet, legg på nokre skiver ost grill brødet i omnen ei lita stund