Skrei soyasaus oppskrifter

Skrei med soyasaus, kålsalat og bakte tomatar

Skrei med soyasaus, kålsalat og bakte tomatar

Likevel er mitt favorittvårteikn at det er fersk skrei i fiskedisken. smør og soyasaus. Det er så utruleg enkelt å servere, det smakar så godt, og ein skreimiddag gjer alle mette, glade og fornøgde
Skrei med spinatsaus og soyasmør

Skrei med spinatsaus og soyasmør

Tilsett den finhakkede sjalottløken, soyasaus og litt balsamico mens du smaker til slik at smøret får en god og balansert smak
Dampet skrei med asiatiske smaker

Dampet skrei med asiatiske smaker

Ta kraften som har smalet i tallerken under fisken, spe med soyasaus og kinesisk soyaeddik, samt eventuelt litt sesamolje om du ønsker
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Pannestektsousvidetorsk med ingefærgulrotpuré

Pannestektsousvidetorsk med ingefærgulrotpuré

Nå er det skrei og torsketid. Ha i soyasaus, hvitløk og press over litt sitronsaft. Da jeg ikke fikk tak i skrei ble det torskefilet som ble ettermiddagens stjerne
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Det som er positivt med januar er at 'SKREIEN KOMMER', svømmende fra Barentshavet og inn til Norskekysten for å gyte
Verdens beste skreifisk får du i nordens Paris

Verdens beste skreifisk får du i nordens Paris

Ha i soyasaus, finhakket sjalottløk og gressløk. Og det av en god, gammel kjenning –nemlig skreien. Stekt skrei med purreløk og brunet smør ga meg en munnorgasme uten sammenligning, og jeg ble sittende å skule lengselsfullt ned i tallerkenen etterpå – Var det virkelig tomt
Skrei

Skrei

Så kom vi hjem med det flotteste ryggstykket av skrei og det var ikke noe tvil om at dette var festmat

Skrei

700 g loins eller skiver av skrei. 700 g loins av skrei a 175g. 11/2 ss light soyasaus. Til 4 pers. Ved bruk av skiver økes mengden til 200-250 g pr