Likevel er mitt favorittvårteikn at det er fersk skrei i fiskedisken. smør og soyasaus. Det er så utruleg enkelt å servere, det smakar så godt, og ein skreimiddag gjer alle mette, glade og fornøgde
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Nå er det skrei og torsketid. Ha i soyasaus, hvitløk og press over litt sitronsaft. Da jeg ikke fikk tak i skrei ble det torskefilet som ble ettermiddagens stjerne
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Ha i soyasaus, finhakket sjalottløk og gressløk. Og det av en god, gammel kjenning –nemlig skreien. Stekt skrei med purreløk og brunet smør ga meg en munnorgasme uten sammenligning, og jeg ble sittende å skule lengselsfullt ned i tallerkenen etterpå – Var det virkelig tomt