Har du det travelt kan du trygt droppe skoldinga først. Eg mistenker familien min for å ikkje ete dei fordi dei såg ut til å vere av plast, perfekt raude og lysande som dei var
Disse søte rosa makronene er med bringebærsmak, en smak av sommer. Franske bringebærmakroner(20 stk)3 eggehviter5 ss sukkerKonditorfargeBringebæraroma*200 g melis100 g skoldede malte mandler**Bringebæraroma kan man få tak i på apotek, helsekost eller smak & sans*Les om skoldingavmandler herPisk eggehvitene på lav hastighet i en helt ren bolle sammen med litt salt og sitronsaft til det skummerØk hastigheten og tilsett sukker litt og littPisk på høy hastighet til du får en marengs som står av seg selv, ikke overmiksTilsett ønsket konditorfarge, jeg bruker rosa fra Wilton og tilsetter ved hjelp av en tannpirkerTilsett også bringebær aroma før du mikser det lett sammen så fargen blir jevnt fordeltSikt i melis og mandler og vend det forsiktig inn med en slikkepottHa over en en sprøytepose med rund tipSprøyt ut små 5-kroninger på en makronmatte eller bakepapir
Skolding. Ta så opp litt og litt av gangen, slik at ikke skallet får tid til å feste seg igjen. Da er det bare kose seg med den prosessen, står man på er man ferdig før man vet ordet av det