Skolding av mandler oppskrifter

Franske makroner (macarons)

Franske makroner (macarons)

Skolding. Skal du bruke foodprosessor eller stavmikser må du ta litt mandler om gangen, male forsiktig (støtvis), og ta ut og sikte ofte
Honningbakte eple med mandellok

Honningbakte eple med mandellok

Har du det travelt kan du trygt droppe skoldinga først. Eg mistenker familien min for å ikkje ete dei fordi dei såg ut til å vere av plast, perfekt raude og lysande som dei var
Franske vanilje makroner

Franske vanilje makroner

Franske makroner er søte små herligheter som krever mye tid, mest i form av venting og skoldingavmandler
Lavkarbo marsipan til påske

Lavkarbo marsipan til påske

Det går litt mer tid om man bruker mandler, men hopper man over skoldingen er det ikke mange minuttene
Franske bringebær makroner

Franske bringebær makroner

Disse søte rosa makronene er med bringebærsmak, en smak av sommer. Franske bringebærmakroner(20 stk)3 eggehviter5 ss sukkerKonditorfargeBringebæraroma*200 g melis100 g skoldede malte mandler**Bringebæraroma kan man få tak i på apotek, helsekost eller smak & sans*Les om skoldingavmandler herPisk eggehvitene på lav hastighet i en helt ren bolle sammen med litt salt og sitronsaft til det skummerØk hastigheten og tilsett sukker litt og littPisk på høy hastighet til du får en marengs som står av seg selv, ikke overmiksTilsett ønsket konditorfarge, jeg bruker rosa fra Wilton og tilsetter ved hjelp av en tannpirkerTilsett også bringebær aroma før du mikser det lett sammen så fargen blir jevnt fordeltSikt i melis og mandler og vend det forsiktig inn med en slikkepottHa over en en sprøytepose med rund tipSprøyt ut små 5-kroninger på en makronmatte eller bakepapir
Søte rosemakroner

Søte rosemakroner

Mandlene kan det anbefales å kjøpe ferdig skoldet eller ha tørket så vidt litt i ovnen og latt stå noen dager etter skolding

Hjemmelaget marsipan.

Skolding. Ta så opp litt og litt av gangen, slik at ikke skallet får tid til å feste seg igjen. Da er det bare kose seg med den prosessen, står man på er man ferdig før man vet ordet av det