Ha litt god olje i en ildfastform og legg ipoteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Legg dette lagvisi en ildfastform eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formeni ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Oppskriften kommer litt an på hvor store poteter du kjøper og hvor stor form du velger. Smør formen med littolivenolje, finhakkhvitløk og fordel jevnt iformen
Legg de i en form, og ha salt, nykvernet pepper, finhakket løk og hvitløk oppå. Men siden det fortsatt selges på pose, må jeg legge ut en oppskrift på høstens potetfavoritt
Smør en form og legg plater med Lasagne Barilla, potet- og pestokrem og grønnsaker lagvis. Kok poteter, skrell dem og mos dem sammen med olje, Pesto Genovese Barilla, crescenza (myk og mildhvit smøreost) og melk med to øser vann