I dag har jeg lagd kraft på skallet og restene avreker. Som du kan lage gode supper og sauser av. Spar på restene etter en skalldyrmiddag, det være seg reker/kreps/hummer osv for å bruke det som base til en god skalldyrkraft
Kylling- og skalldyrkraft has i kjelen. Det hele smakes til med havsalt. Hovedingrediensen i denne retten er tigerreker, feilaktig markedsført og solgt som Scampi i norske butikker, men bevares retten kan også tilberedes med sjøkreps (Scampi) dersom matbudsjettet tillater det
Hodet og klørne blir kokt inn til en god skalldyrkraft, bare halene skal brukes. I Norge har oppdrettsrekebransjen nemlig tatt den norske sjøkrepsens italienske og engelske navn, og satt det på oppdrettsreker
Essensen er skjell og ferske(rå) reker, masse hvitløk og en god skalldyr- eller fiskekraft. Av en eller annen merkelig grunn føler mange at det ikke er så lett å variere med fisk, men hvem sa at alt skal være fisk