Den passer til både fisk og skalldyr. Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Skalldyrene er prikken over i’en og dillkremen binder det hele sammen. På 15 minutter kan du lage denne sunne, spennende og smakfulle ertesuppen med skalldyr og frisk dillkrem
Jeg tilbereder retten med funksjonen kombidamp, som er perfekt til fisk og skalldyr. Det er en fordel å kjøpe fisk og skalldyr i en fiskebutikk eller en butikk med egen fiskedisk, da kan du kjøpe akkurat det du trenger til retten
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Hexamer Meddersheimer Rheingrafenberg Riesling serverer jeg ofte til skalldyr med mye smak og passer ypperlig til denne scampi retten
Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Skjær 100 g gresskar i små terninger. Stekes i ovnen på 180 °C i 2 minutter. Del resten av gresskaret i store biter og stek dem i ovnen på 180 °C i ca en halv time