Her får du oppskriften min på en kjempegod risotto med skalldyr, erter og mais. Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
Jeg valgt kongekrabber som er rik på smak og som passer perfekt til denne risottooppskriften. Med tålmodighet og tid til rådighet tryller du lett frem denne nydelige risottoen som passer perfekt til fisk og skalldyr
Jeg lagde risotto med skalldyrkraft, smørstekt kongekrabbe og bløte vaktelegg. Øk kvotene på fiske av kongekrabbe, senk prisene betraktelig og la vanlig folk få muligheten til å spise mer skalldyr
Lørdagens skalldyr-risotto ble virkelig usedvanlig god. Safranen sørger ikke bare for vakker farge, den gir også nydelig smak som passer fortreffelig til skalldyr