Lammestek med klassisk sjysaus og det hele Ah, påsketider, den stille uke, se vi går opp til Jerusalem i, hellige påsketider lyder psalmen som kjent Matpreik
Lammestek, kantarell- og potetgrateng med sjysaus Jeg er en ihugga hengiven påsketilhenger. Lammestek med kantarell- og potetgrateng med sjysaus. Sjysaus med appelsinsmak Elin Larsen
Sjysaus til lammestek Sil sjyen og tilsett soyasaus og rødvin. Kok opp sjyen, rør ut maizena i litt kaldt vann og spe til du får en passe tykk saus Matoppskrift.org
PåskelamSjysaus. Og til dessert hadde vi sitron-fromage og gulrotkake. Server lammekjøttet med ovnstektegrønnsaker og sjysausspisogspar
Tilberedning av lammelårSjysaus. Mange spiser lammelår i påsken og her kommer en oppskrift på tilbereding av lammelår og tilbehørspisogspar
Perler for lam. Modne solbær, solbærblad, appelsinskall og julekrydder virket svært balansert og sammen med godt avslepne tanniner hadde vinen fin struktur og markerte seg som et meget godt valg tillammesteken som ble fulgt av rotgrønnsaker og en sjysausGodt Drikke
Honning- og rosmarinmarinert lammestek servert med saltbakte poteter, rødvinsaus og aspargesbønne Server som sjysaus eller jevn med smør eller crème fraiche. kokende / varmt vann ( sjy til sausen), etterfyll vann under stekingen TV2.no
Honning- og rosmarinmarinert lammestek Server som sjysaus eller jevn med smør eller crème fraiche. Smak til med salt, pepper og ev litt sukker TV2.no