Kaken bør være helt ferdig avkjølt før du harpå frostingen. Fordele glasuren på/inni/rundtkaken. Kremen er spesialutviklet for sjokoladekaker, men egner seg ogsåtil en rekke andre bakverk som muffins, langpannekaker, crepes og fastelavensboller
Sukker, kremfløte og smør has i en stekepanne og putres til karamellkonsistens. Alt, foruten den hvite sjokoladen, kjøres til en kakerøre i en foodprosessor
Fyll sjokoladekremen i posen (lurt å brette kanten av posen utover, for mindre gris på kanten), rist kremen lenger ned i posen, og det hjelper ogsåtilåfå ut luftboblene fra kremen
Her har jeg brukt min verdens beste sjokoladekrem, bringebær og daimbiter. Når man kjevler ut lokk tilkaker er det viktig at lokket er større enn kaka slik at man har litt ågåpå og slik at man kan legge lokket fint på kaka
Slik gjør du for å lage sjokoladekremenJeg valgte å doble oppskriften for åfå nok til et lag inni, og et lag med roser utenpå, det ble såvidt nok til denne kaken
Lykke til =) Norsk sjokoladekremkake. Norsk sjokoladekremkake. Sjokoladekrem. Eldstegutten haddebestiltgulrotkake, jeg hadde lyst på pavlova og min mor som var på besøk ville gjerne hasjokoladekake
Kok opp fløten tilsjokoladekremen. Sjokoladekrem. Moren til en barndomskamerat brukte å lage sjokoladekake med et lag med gelé inni, og det haddehan lyst på, sa han