Varm kremfløten til kokepunktet og la den avkjøle litt for du helder den over hakket sjokolade. Det er viktig at at fløten er helt kald før du prøver å piske den
After Eight sjokolademousse lages med smeltet After Eight ogkremfløte. Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade
Enkelt pyntet medsjokoladekremog friske bær. Norsk sjokoladekremkake. Oppskriften er ikke orginalt laget med laktosefri melk,fløteog smør, men jeg byttet ut vanlig med det, ogkokesjokoladen byttet jeg ut med rimi sin, for den er melkefri =)
Denne kaken består av lagene sjokoladekakebunn, sjokoladekrem, hakkede peanøtter, karamellsaus, sjokoladekakebunn, sjokolademousse, sjokoladekakebunn, et tynt lag karamellsaus, stivpisket kremfløtemed litt gelatin, hakkede peanøtter og litt karamellpynt
Hell sjokoladekremen på toppen av toffee´n når denne er kald og stivnet. Del smøret i terninger og tilsett dette i melblandingen, rør sammen på lav hastighet til smøret er blandet med melet
Vend inn eggedosisen og eggehviten i sjokoladekremen til du får en jevn og luftig moussé. Det er også lett å variere smaken med sjokolade, nøtter og friske bær
Kok opp fløten til sjokoladekremen. Sjokoladekrem. Moren til en barndomskamerat brukte å lage sjokoladekake med et lag med gelé inni, og det hadde han lyst på, sa han
Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene