(VIKTIG å ikke få med noe eggeplomme, for da blir ikke marengsen stiv når den piskes). Topp moussen med friske bringebær og sprøyt litt hvit sjokoladekrem på toppen
Ha sjokoladekremog dekk sidene slik at bringebærmoussen ikke skal tyte ut. Sjokoladekrem. Pisk fløten lett, og vend dette inn i margensen i flere omganger
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Enkelt pyntet medsjokoladekremog friske bær. Norsk sjokoladekremkake. Oppskriften er ikke orginalt laget med laktosefri melk,fløteog smør, men jeg byttet ut vanlig med det, og kokesjokoladen byttet jeg ut med rimi sin, for den er melkefri =)
Denne kaken består av lagene sjokoladekakebunn, sjokoladekrem, hakkede peanøtter, karamellsaus, sjokoladekakebunn, sjokolademousse, sjokoladekakebunn, et tynt lag karamellsaus, stivpisket kremfløtemed litt gelatin, hakkede peanøtter og litt karamellpynt
Hell sjokoladekremen på toppen av toffee´n når denne er kald og stivnet. Del smøret i terninger og tilsett dette i melblandingen, rør sammen på lav hastighet til smøret er blandet med melet
Det er såpass mye sjokoladekrem at det går an å fylle kaken både inni og oppå. Jeg brukte altfor lite olje da jeg smurte, og det endte med at kaken satte seg fast i det