Hvis det henger våt røre på pinnen når du tar den ut, trenger kaken noen minutter til i ovnen. Før jeg reiser til USA tenkte jeg å gi dere oppskriften på denne herlige sjokoladekaken i langpanne, den er både fantastisk god og rask å lage
Kaken passer perfekt til å deles i tre og ha fyll i to lag og et på toppen og rundt =). Oppskriften fant jeg i boka " Den store kakeboka" av Sverre Sætre
Del kaken i tre like tykke lag, og fordel glasuren med treomtrent like deler. Du trenger. Det er kaken min mor lagde til alle bursdager og familieselskap, og jeg får ikke nok av den
Smør passert frukt over de trelagene. Kaken er veldig holdbar og smaker best når den er blitt to/tre. Hvis du vil ha ekstra saftig kake, varmer du opp fruktmassen og heller den over lunken kake, la stå til den er stivnet før du smører fyllet på de to nederste lagene
Og ettersom jeg har drømt om å lage en Nutella-kake lenge, så måtte det jo bli det. Dekk kaken med et tynt lag med frosting, for at kakebunnene ikke skal synes mellom noen av rosene
Bruk valgfri sjokoladekake, delt i trelag. Trekk kjelen av plata og tilsett sjokoladen i biter. Viser her hvordan både bringebærmoussen og Walters mandler-kremen lages