Denne sjokoladekaken med både sjokolademousse og ostemousse kan se vanskelig ut å lage, men med god planlegging, og tunga rett i munnen trenger den ikke være det
Varm flytende sjokoladekakesom bare smelterpåtunga …. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det er mange som legger igjen kommentarer / tagger på instagram @lindastuhaug når oppskrifter er laga - gjer det gjerne så eg får med meg resultatet ditt, uansett om det blei bra eller ikkje
Denne passer også som fredagskake på jobben, til ettermiddagskosen eller til barnebursdagen. Kaken passer perfekt til turstunder og er levert av konditor og matblogger Elin Vatnar Nilsen, som står bak bloggen Krem
Den er luftig , nesten som en Mousse og smelterpåtunga. Avkjøl kaken helt, deretter heller du over resten av blandingen som skal fungere som en kremglasur
- En fransk sjokoladekakesomsmelterpåtunga. Fransk sjokoladekake. Hvis det er noen som lurer på hva jeg svarte servitøren på den caféen i Lourmarin, så var det "Ja, jeg tar gjerne et stykke Moelleux au chocolat"
Denne passer også som fredagskake på jobben, til ettermiddags-kosen eller til barnebursdagen. Kaken passer perfekt til turstunder og er levert av konditor og matblogger Elin Vatnar Nilsen, som står bak bloggen krem