Det er ikke til å komme bort i fra, sjokolade og peanøtter er en helt herlig smakskombinasjon. I denne kaken har jeg brukt en sjokoladekakemed litt crunchy peanøttsmør som er dekket og fylt med en krem laget av Swiss Meringue … Les videre →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Så topper du kaken med å hakkede salte peanøtter og dryss på kaken – Voila. På lørdag var jeg i farten hele dagen og skulle i selskap på kvelden og hadde lovet å ta med en sunn kake
Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
Strø gjerne over litt peanøtter også. Sunn sjokoladekakemed peanøttfyll & kremfrosting -. Eg tok utgangspunkt i den populære oppskrifta på saftig sjokoladekake eg har laga tidligere i mange varianter, miksa sammen ingredienser og mine tidligere oppskrifter, og lagde en ny vri på heile kaka
Kan det friste med en supersaftig sjokoladekake toppet med sjokoladeglasur og salte peanøtter. // Saftig, sunn og sukkerfri sjokoladekake - rik på protein og fiber, og med en fyldig smak av sjokolade //
Som du ser av bildene, kommer det mer og mer pynt til etterhvert, og på det siste bildet er kaken toppet medpeanøtter, bringebær, siktet kakao, smeltet hvit sjokolade, litt mer karamell, marengshjerter, jordbærstrø og krem
Uansett det ble en veldig god kake med en nydelig topping. Bland alle de tørre ingrediensene sammen, og rør det inn i eggedosisen vekselvis med det smeltede smøret, rør inn melken til slutt
Jeg har pyntet medpeanøtter og bringebær som gjør denne kaken ekstra god. peanøtter. Sjokoladekakemed karamell topping (LAVKARBO) - smaker som vanlig sjokoladekake
Alle på jobben har med kake når de har bursdag. Som annen pynt i tillegg til mandelkulene, valgte jeg å bruke hakkede peanøtter lags siden og på toppen av kaken for et salt innslag + smeltet melkesjokolade for litt morsom effekt
I dag har eg laga ei sjokoladekakemed Rice Krispies. Oppskrifta liknar på dei klassiske risbollane som ein får servert til jul, men den er ein million gangar betre med Rice krispies, og ikkje minst litt salt i sjokoladeblandinga
Rør inn geletopper, marshmallows og peanøtter for hånd. Dekk en brødform med bakepapir. Avslutt med sjokoladeblandingen, men det gjør ingenting om noe stikker opp her og der