Vend i og hell i en springformmedbakepapiri bunn og i en ringrundt kanten. Legg et bakepapir på risten, fjern papiretrundt kanten, åpne låsen og snu kaken opp ned på bakepapiret
– Legg popcornene på toppen av kaken og littrundtforbi som du selv synes er pent. – Hell over i en litt stor ildfastform og la karamellen avkjøles til romtemperatur mens du forbereder smørkremen
La den hvile noen minutter, løsne kaken fra kantene og sett den opp ned medformen over seg tilavkjøling,på den måte unngår du at den synker imidten, og den holder seg saftig og god
Ha deigenieirundformmedbakepapiri botnen. Uansett, det gjer at kaka blirfristande for både store og små, og ingenting er så stas som glade gjestar rundt bordet
Kaken er satt sammen av lag medsjokoladekake, smørkrem og bringbærkrem. Lag denne sjokoladekakerøren. Form fondanten rundt kaken og skjær vekk overflødig fondant med et pizzahjul
Legg enda et lag medsjokoladekake oppå, gjør det samme medsmørkremen og fyll medbringebærkrem. Denne bursdagskaken er en sjokoladekake fylt medbringebærkrem