Jeg rullet mine sjokoladeboller i kokosmasse før servering. Tilsett eventuelt mer havregryn og massen er for våt eller mer væske om og deigen er før tørr
1 dl lettkokte havregryn. - Desiree 1 dl lettkokte havregryn. Planen i dag var egentlig å bake eplekake, men siden alle andre matbloggere har gjort det denne helgen drøyer jeg det litt
Jeg håper dere synes mine “sjokoladeboller” er litt bedre. 200 g havregryn. 200 g havregryn. Hei hei. Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering på min 60 dager uten sukker challenge (se post lenger ned)
Tilsett havregryn og kaffe, og bland godt sammen. 3 dl havregryn. I ettermiddag står disse på planen. Bildet ble tatt etter at jeg og eldstejenta laget dem til jul i fjor
Denne oppskriften er glutenfri, sukkerfri, melkefri, soyafri, vegansk, rå (untatt kaffen og sukrinmelisen, men man kan bruke rå agave) og økologisk (untatt havregrynet, men det kan selvsagt brukes økologisk hvis man tåler gluten)