Hell sjokolade ganachen over tertenog sett til avkjøling til den er stivnet. Gjør klar sjokolade ganachen ved å hakke opp sjokoladen i små biter og ha i en liten bolle
Sil blandingen og bland inn sjokoladeog smør, rør til alt er godt blandet. Hakk sjokoladen i biter. Hell toffee´n i terteformenog sett den til avkjøling
Choklad, havreflarn, kake, karamell, Kola, sjokolade, Tårta, terte. Sjokoladetryffel. I denne terten gjør det faktisk ingenting og det er litt krönsj i karamellen
Jeg har også litt kokosblomstsukker, nøtter, tranebær ogsjokolade i røra. Jeg har også brukt fibersirup gold for å få en litt karamellog blank konsistens, det er fult mulig å bytte fibersirup med agavesirup eller maplesirup
Jeg fikk den på en nyhetssmaking for ikke lenge siden, og den røde dessertvinen fra Hellas er en dessert i seg selv men sammen med denne karamellterten er det dobbelt lykke