smelt sjokoladen forsiktig i vannbad, bruk lav temperatur og rør den til. bland forsiktig sammen smeltet sjokolade å eggeplommer ( pass på at sjokoladen ikke er for varm, da vill eggeplommene koke)
Ha den på kakebunnen, pynt gjerne med litt sjokolade på toppen. Suksesskrem. Etter noen minutter med småkoking, tar du kjelen av platenog tilsetter vaniljesukker og biter av smør
Ha så i sjokoladedråper/biterog revet sitronskall. Rør i fløten i ricottakremenmed en slikkepot. Dette er småkaker fra Italia som formes som skåler eller rør som frityrstekes og fylles med deilig riccotakrem
Pensle pavlovaen med smeltet sjokolade. Ja her har jeg juksa litt med ferdig laget vaniljekrem. Den skal bli sprø på utsiden og være myk som krem i midten
Ta kasserollen av platenog rør inn sjokoladen som er delt i mindre biter. Saftig browniesbunn med hjemmelaget vaniljekremog lettpisket krem, lagt sammen med luftig marengsbunn og toppet med friske bær
Bruk en håndmikser og pisk sjokoladekremen til det blir en stiv krem. Fløten skal altså bare koke opp, også tar du kjelen av platenog tilsetter biter av sjokolade som skal smelte sammen medfløten