Sjokolade, peanøtter, myk karamell og Marshmallows, det blir ikke mye bedre enn det. Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller vannbad, og hell den smeltede sjokoladen over
Men siden jeg ikkje liker troika eller ikkje er spesielt glad i sjokolade med gelè i fant jeg ut at det var best å endre litt på oppskriften og redusere gelèmengden
Ha så smeltet sjokolade over og la den stå kaldt til alt har stivna. Først har du sjokolade i forma som med alle andre typer konfekt, for å få sjokoladen godt oppover kantene pleier jeg å fylle forma med sjokolade og så sette den på hue i noen sekunder for at "overskuddet" skal renne ut
Det som er viktig å tenke på når man lager konfekt i silikonformer er at man starter i motsatt rekkefølge, først skal trekket lages, så kan de fylles i motsetning til når du dypper det i sjokoladetil slutt
Konfekt. D Jeg skal gi bort kakebokser med innhold tiljul og denne her er perfekt. Rør til både marshmallowskremen og den hvite sjokoladen har løst seg opp