Sjokoladekake. Karamell til å feste byggverket med. Fyll med melkesjokolade. Hold øye med karamellen, sveiv det litt rundt slik at det blir jevnt brunt og ta av varmen når den er gylden brun
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg elsker karameller og de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Hakk sjokoladen i biter og legg i bunnen av små former eller du kan bruke en stor bakepapirkledd form
Men et eller annet sted synes jeg en SMIL skal bestå av lys sjokolade og en litt blankere karamell (altså trenger den litt smør), så jeg gikk for en kombinasjon av mørk sjokolade, karamell og salt i dag
Denne sjokoladekaken har en seig bunn som en brownie, og den er fylt med hakket hvit sjokolade, toppet med karamell, sjokoladekrem og stekt hvit sjokolade