D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Kjevle ut til lokk som legges over kaken. Ta ut og rør inn smeltet fett og evt farge. Marshmallowfondant har god holdbarhet hvis den pakkes i plast og oppbevares i kjøleskap
Bruker denne sjokolade smørkremen som fyll inni kaker, eller topping. Bildet er hentet fra google. 100 g margarin300 g siktet melis1 1/2 ss kakao1 1/2 ts vaniljesukker3 ss kaffe
Hell melkesjokoladen over kaken i formen og glatt den jevnt utover med en slikkepott, så ringler du over den mørke sjokoladenog bruk en gaffel eller slikkepotten og lag mønster
Vend inn sjokolade, eggeplommerog til slutt eggekvitene. Pisk eggekvitene stive. I originaloppskrifta er det revet appelsinskall, men denne gongen brukte eg smørbukk kuler og kvit sjokolade i istadenfor