Sjokolade, vanlje og bringebærkrem. Sjokolade er min favoritt. Visp først fløte til krem Tilsett bringebærene Gi det hele en runde til med vispen så du får en rosa krem Jeg sier bare N A M
Love Cupcakesmedsjokolade, bringebær og lakris. Pyntes med hakket lakris og bringebær. Frostingen er laget av melis, ca 60g margarin,. 1 ss kakaopulver, bittebittelitt kaffe og sjokoladesaus
Reduser farten til medium og tilsett sjokoladeblandingen i eggene litt etter litt. Selv om jeg synes kombinasjonen av mørk sjokolade og bringebær nærmest er uslåelig, synes jeg vaniljevarianten av disse cupcakesenen faktisk er like gode
Den rosa varianten har undertoner av vanilje og ikke sjokolade slik som Red Velvet. Nå har du en stor porsjon med røre som gir nok til to runde kakebunner eller et brett medcupcakes
Reduser farten til medium og tilsett sjokoladeblandingen i eggene litt etter litt. Hakk sjokoladen og legg den i en bolle og tøm det kokende vannet over
Tarteletter med lemoncurd og et Eiffeltårn i sjokolade. Mini cupcakesmed swirls av vanilla frostingmed sprinkles i fargene til det franske flagget og flagg i marsipan