Sjokoladecupcakesmed vaniljefyll og sjokoladebiter. Topp medsjokoladebiter. Når cupcakesene er helt avkjølte lager du en liten fordypning i hver, med en teskje
Ta sjokoladenav vannbadet mens det forstatt er hele biter igjen og rør til alt er smeltet. Skålen må ikke røre bunnen av kjelen for sjokoladen blir ødelagt om den blir for varm
Avkjøl litt og rør sammen med eggeblandingen. La blandingen avkjøle litt. Sjokoladepynten lager du ved å smelte hvit og mørk sjokolade i to forskjellige boller
Blåbær cupcakesmedhvitsjokolade frosting. Biscotti medhvitsjokolade og pistasjnøtter. Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig
Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket medsjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Hvitsjokoladefrosting bruker jeg på denne kaken, og oppskriften finner du her. Jeg dekorerte toppen med litt vakre, hvite perler for å få en ekstra vintage look
Smaken avsjokolademed salte mandler, deilige pistasjenøtter og de sukkersøte rosa og hvite marshmellows er helt “heavenly” Det blir jo også så fint og dekorativt når man skjærer kaken i biter
marengs med frossen sjokoladeganache. Hakk sjokoladen i biter. Mens marengsen steker, lager du sjokoladeganache som du først setter i kjøleskapet, så i fryseren slik at du kan rulle kuler som du kan plassere oppå de avkjølte marengsene