Rull den gjerne et par ekstra ganger inni matten så den blir fast og fin, bare ikke klem for hardt så klart da går den i stykker Kutt rullen i skiver å ha dem over på en tallerken, pynt gjerne med tomatskiver, chilimajones, sjøgress salat og vårløk
2 ss kombu (sjøgress). 2 ss kombu (sjøgress). Da var det mandag og dags for suppe igjen da. Når det skranter litt i formen med både kongen og faren hans, så er det jo klart at suppe gjør susen
sushinori (tørket sjøgress som brukes til rullene). 10 cm kombu (tørket sjøgress til buljong). Sushiris. Varm forsiktig riseddik, sukker og salt under omrøring til sukker og salt har løst seg opp
Dette er en tradisjonell miso suppe med wakame sjøgress. Miso fra Saitaku er laget etter autentisk japansk oppskrift og kommer med veldig klare instruksjoner som viser hvordan man tilbereder den
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
1 ss kombu (sjøgress som også fås hos de fleste asiatiske butikker). Jeg leste om denne måten å lage kraft på i Modernist Cuisine for en god stund tilbake og har gjort dette mange ganger senere
Sjøgressnudler. Laget av sjøgress og inneholder omtrent ikke karbohydrater eller kalorier. Hei og god morgen , da er det fredag igjen og snart helg, tida flyr