Nar man blogger om oppskrifter og mat, hender det av og til at man føler for å bringe forlengst glemte innlegg fram i dagens lys igjen, rett og slett fordi retten er så god
Ved å piske smøret luftig og hvitt sammen med sitronsaft får du et kryddersmør med en utrolig flott konsistens som passer utmerket til vårens og sommerens grillmåltider
SivBakerogSteiker. Tilslørte bondepiker kan gjøres veldig enkel med hjemmelaget eplemost, strøkavring og sprutekrem, men jeg kan garantere at det smaker veldig mye bedre dersom man lager desserten fra bunnen av, det blir som en helt ny dessert
Oppskriften til denne enkle og gode pastaretten har jeg funnet på bloggen til "The Pioneer Woman". Den er enkel å tilberede og smaker herlig av grillet paprika og fløte
Server frikassèen med en god potetstappe (gjerne tilsatt hvitløk og noen dråper trøffelolje, dette er med på å sette en ekstra, eksklusiv spiss på stappa
Dette er uten tvil den beste brownien jeg noen gang har smakt, og navnet "verdens beste" har den fått av Sverre Sætre i hans nye kakebok "Den store kakeboka"
Server frikassèen med en god potetstappe (gjerne tilsatt hvitløk og noen dråper trøffelolje, dette er med på å sette en ekstra, eksklusiv spiss på stappa
a er basmatirisen løselig basert på en Hellstrøm-oppskrift fra boka "Enkle & perfekte menyer" og aspargesbønne-salaten hentet jeg i sin tid fra bloggen til Lekkermunn,
Dette er uten tvil den beste brownien jeg noen gang har smakt, og navnet "verdens beste" har den fått av Sverre Sætre i hans nye kakebok "Den store kakeboka"