Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinke og ferske reker til retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Til to personer brukte jeg. Skjær laksen opp i terninger og krydre dem med salt og pepper. I mellomtiden smelter du smøret i en kjele og tilsetter hvitløk og vårløk
Legg sitronsaus på og laksesalaten på lune potetkaker. Ta en laksefilet og bland sammen med 2 flådde tomater (bare kjøttet og ikke kjernen) litt vårløk og 1 ss olivenolje. Lag også en sitronsaus ved piske 1 dl fløte bland med saften av en sitron
Torsk med sitronsaus, servert med fenikkel, gulrøtter, nepe og små kokte poteter. Det har, til tross for en våt sommer vært mange deilige kvelder her med gode måltider hyggelige mennesker og flotte samtaler
Sett fisken til side. Skjær laksefileten i terninger. Tilsett hvetemel under omrøring. Kok opp og tilsett sitronsaft, revet skall av en halv sitron og fløte