kaken blir flott med et tynt lag sitrongele lokk. sitron gele. Avkjøles og blandes med resten. ~Kaken smaker kjempegodt med en liten fruktsalat ved siden av
Storesøster bruker kun sitrongele, da blir den hakke skarpere i smaken. Saft av ½ sitron (valgfritt). Denne gangen hadde jeg gjort meg litt ekstra flid med pynten, og må nok innrømme at jeg ble veldig fornøyd
Lag sitrongelemed halv vannmengde dvs. Plasserer du et stort pepperkakehjerte midt på kaken, vil geleen legge seg rundt dette, og du kan fylle hjertet med friske bær
Der var det sitrongelé, bringebærgelé og blåbærgelé… Jeg valgte sitrongelé, og selv om dette muligens hadde vært bedre inni kaken, tok jeg en råsjans, da sitron passer med det meste
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Pensle toppen med litt sitronsaft og pynt med hakkede nøtter. Tilsett sitronskall og saft. Ostekaker kommer i utallige varianter, men når jeg så denne ferskenvarianten på Sprouted Kitchen måtte jeg bare teste den ut
Lagde en vanilje og sitronostekakemed moreller på toppen. Lag sitrongele. Mamman min lurte på om jeg kunne lage en kake som hun kunne ha med på jobben, og da valgte jeg å prøve en ny variant av ostekake
sitron geleOst , melis, rømme og vaniljesukker blandes godt sammen. Avkjøles og blandes med resten. ~Kaken smaker kjempegodt med en liten fruktsalat ved siden av