Syrligheten fra sitron og yoghurt gir disse muffinsene en frisk deilig smak, også knaser det litt godt i valmuefrøene, som også gjør seg godt visuelt sett
Selv om posemiksen i utgangspunktet er beregnet på en kakeform testa jeg ut kakerøren med litt forskjellige smaker i muffinsformer - funka som bare rakkern
Her kommer oppskrift på muffins med epler. Slik gjør jeg når jeg blander røre til muffins. I halvparten av muffinsformene legger jeg eplene i bunnen og fyller på med deig til slutt
Sikt hvetemel med bakepulver og kakao (evt sitronskallet) i røren. Denne oppskriften er tatt fra boken "Fra boller til burritos" men jeg har gitt den en liten vri selv slik at de ble sjokolademuffins istedet for vanlige muffins
For å unngå at frukten blir brun og kjedelig, bland den med appelsin eller ha over litt sitron. Jeg skal gi deg noen kjappe og enkle triks som du har både tid og rom til i hverdagen, også skal jeg gi deg oppskriften på disse søte matpakke muffinsene
Dette er nydelige, myke sitronmuffins som er kjempelette å lage. Visp inn rømmen og revet sitronskall. Deigen skal bare røres raskt sammen, og det er rømmen i deigen som gjør at muffinsene blir så myke
Rør sammen ost, smør og sitronsaft. Bland inn melis og sitronskall. Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll formene 2/3 fulle. Stek muffinsene ved 200 ºC midt i ovnen. 1 ss finrevet sitronskall. saften av 1/2 sitron