Varm vann og sirup til det er fingervarmt. Er litt usikker på hvor vanlige de er i resten av landet, men her i distriktet er sirupskakejulebrødet fremfor noe
Litt hygge tiljulekaffe’n. Rør så inn sirupen og til slutt melet. God Jul. Bland til en klumpfri deig. Hiv sammen en sirupskake eller 3, så har du hygge hele desember. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 30 min, eller til den er gjennomgstekt
I Arkivet finner du også oppskriften på min hjemmelagede Gløgg, deilige rosinboller/ rosinbrød, sirupskaker, lefser , kokkosmakroner og svele , noe som også er godt å ha tiljulefrokoster og julelunch,
I Arkivet finner du også oppskriften på min hjemmelagede Gløgg, deilige rosinboller/ rosinbrød, sirupskaker, lefser , kokkosmakroner og svele , noe som også er godt å ha tiljulefrokoster og julelunch,
De er trolig også min ubestridte favoritt bland alle julekaker og det er også en veldig sentimental småkake for meg, da en bit holder for å bli tatt tilbaketil mormors kjøkken og julen der