Sirupskake langpanne oppskrifter

Sirupskake i langpanne

Sirupskake i langpanne

Se også "Mørk sirupskake i langpanne" og "Lys sirupskake i langpanne". Denne deilige sirupskaken inneholder kefir, sirup og krydder, og den blir ufattelig myk og god i konsistensen selv om kaken verken inneholder smør eller egg
Sirupskake til påske

Sirupskake til påske

– Men i år har jeg ikke fått tid til å bake sirupskake.  – Å, Gudskjelov, det var bra, for sånn sirupskake har jeg egentlig aldri likt
Sirupskaker <3

Sirupskaker <3

Ha deigen i brødformer, bakepapirkledd langpanne. Hiv sammen en sirupskake eller 3, så har du hygge hele desember

Bake på hytta I – sirupskake

Jeg kom på at tante Karis sirupskake i langpanne trengte omtrent en liter skumma «kultur». Ei full langpanne med kakerøre
Mor's Sirupskake

Mor's Sirupskake

*Denne er beregnet på en langpanne. Mor's Sirupskake. ½l Melk. ½l Kulturmelk. ½kg Sukker. ½kg Lys Sirup. 1kg Hvetemel
Sirupskake

Sirupskake

Jeg skar langpannen i tre lengder, frøs to, og den siste spises antagelig opp i et bursdagsselskap på onsdag

Sirupskake

Bruk bakepapir og legg i bunnen av langpannen. Sirupskaken er nesten best etter frysing. Ingredienser. 1/2 kg sirup

Mørk sirupskake i langpanne

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Ha sirup, sukker og smør i en liten kjele og varm opp på svak varme til blandingen flytende

Lys sirupskake i langpanne

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Ha sirup, sukker og smør i en kjele og varm opp på svak varme til blandingen flytende

Sirupskake i langpanne

Hvelv den ut av langpannen og fjern bakepapiret. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm)

Mørk sirupskake

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret sammen med sirupen. Bland dette i eggedosisen. Sikt sammen mel, bakepulver og kardemomme

Prestefruens sirupskake

Avkjøl kaken helt i langpannen. Ta den ut av langpannen og fjern bakepapiret. Fordel deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm)

Sirupskake med tørket frukt

Avkjøl kaken helt i langpannen. Ta den ut av langpannen og fjern bakepapiret. Fordel deigen jevnt utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)

Parkin Cake

Bland mel, sukker, natron og ingefær. Tilsett smeltet smør og sirup. Rør deretter i melk og lett sammenpisket egg

Sirupsbiter

Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Varm opp sirup, brunt sukker, vann og smør i en liten kjele

Sirupsbiter med valnøtter

Del den så opp i passe store firkanter og løft kakestykkene ut av langpannen med en stekespade (se tips)