125 gram fint rugmel. 50 gram mørk sirup. 125 gram fint rugmel. 50 gram mørk sirup. Dette brødet smaker så godt at om du lager det, så blir det ikke med den ene gangen
Tilsett salt, sirup og rugmel. 50 g lin frø50 g solsikkekjerner125 g fullkornsrug4 1/2 dl vann2 ts salt1/2 spsk sirup250grugmel200 g hvetemelRør lin frø, fullkorn, solsikkefrø og vann sammen i bakeskålen og la det stå i 1-2 timer. 250g rugmel
Tilsett salt, sirup, olje, gulerøtter og mandler. Rør inn rugmelet deretter hvetemelet. 2 store gulrøtter 5 dl vann - lunka 50 gram gjær 1 ts salt 1 ss sirup (kan sløyfes) 2 ss rapsolje 2. dl grovt rugmel 5
Bruk litt siktet rugmel på toppen og klem den utover med hendene dine,helt ut i hjørnene. 6 dl vann25 g gjær1 ss melasse (Helsekost) (kan event erstattes med mørk sirup/maltekstrakt)2 dl byggmel2 dl siktet rugmel2 dl sammalt rug2 ts saltCa 10 dl hvetemel