Oppskrift på Tomatsilda vår finner du her. SURSILD. Sild er sunt og godt pålegg, som hører jula til. Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave
tomatsild, sildesalat med både sild og litt svinekjøtt, ja også denne her da. Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild
Her er et alternativ til den «vanlige» sursilda. Skjær spekesilden i passe store biter. Bland sild, løk, einebær, tyttebær, pepper og laurbærblad i en krukke
tomatsild, sildesalat med både sild og litt svinekjøtt, ja også denne her da. Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild
Tomatsilda var min favoritt, men jeg smakte alltid på dem alle sammen, sennepsild og sursild. Julekort har jeg ikke rukket å lage, men tomatsilda står klar i kjøleskapet
Tomatsilden lages på en litt annen måte. Følg denne felles fremgangsmåten for dill- og timiansild og sursilden som jeg ble inspirert til hos "Små grep-stor forskjell"
Tøm over den kalde laken og sett silden i kjøleskapetTomatsildDennetomatsilden er kjempegod og veldig lettvint å lagedu kan bruke samme laken som til sursildDu trenger
Sursild. Smak på sildefiletene. Skjær sildefiletene i små biter. Vend sildebitene lett inn i. Del sildefiletene opp i små biter og finhakk rødløk og hvitløk