Sideflesk svin oppskrifter

Leverpostei til jul

Leverpostei til jul

Du trenger 500 g lever av okse eller svin, en kvart hakket løk, noen skiver bacon, 200 g sideflesk, 2 egg, 50 g potetmel, 1 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper og 1 ts nellik. Del opp lever og sideflesk i mindre biter og kjør gjennom kverna 2 ganger. 200 g sideflesk
Julepostei

Julepostei

SvinSideflesk. Svinelever. Svinesspekk. 550 gr Svinelever. 350 gr Svinesspekk. 350 gr SvinSideflesk. Julen nærmer seg, og det er på tide å starte å lage julematen
Cassoulet

Cassoulet

Del det salte sideflesket i passe små stykker og skjær fleskesvoren i veldig små biter. 300 g saltet sideflesk. 700 g svinekjøtt skåret i passende stykker. 6-8 små, krydrete, kjøttfulle pølser av svin
Braisert sideflesk av svin

Braisert sideflesk av svin

Braiser sideflesk av svinav Hjemmekokklauget. Eller slik som for noen dager siden, braisert sideflesk. fokus, hvitløk, oppskrift, persille, rødvin, svineribbe
Grov, hjemmelaget leverpostei

Grov, hjemmelaget leverpostei

I stedet for sideflesk, som jeg har brukt, kan du bruke kjøttdeig eller kjøttfarse. ¤ Ta svoren av sideflesket og del det i store biter

Hjemmelaget Leverpostei

Man kan bruke lever av både okse, kalv og svin og man ønsker «klassisk» leverpostei, men også kyllinglever kan brukes
Grov leverpostei med akevitt

Grov leverpostei med akevitt

Etter kverninga av lever, løk og sideflesk, deler eg massen i to, og smakar til røra på to ulike måtar
Oksens leverpostei

Oksens leverpostei

I bydelen Grønland i Oslo er det ikke svinelever det første du bør regne med å få tak i. (Da uten svin i assortementet selvfølgelig
Lever = Supermat

Lever = Supermat

1 kg lever , lammelever el annen lever , det mest vanlige er svin , mildest er kylling fra Holte gård. 100 g bacon el sideflesk. 1 kg lever , lammelever el annen lever , det mest vanlige er svin , mildest er kylling fra Holte gård. 100 g bacon el sideflesk
Saltkjøtt, erter og flesk

Saltkjøtt, erter og flesk

lettsaltet sideflesk. Storfe, svin eller sauekjøtt. Relatert lettsaltet sideflesk. Saltkjøtt, erter og flesk er kanskje ikke det vi spiser mest av i den varme årstiden

Fläskpannkaka med rårörda lingon….

6 dl melk, 4 egg, 3 1/2 dl hvetemel, 400 gr salt sideflesk, (salt bog, mørbrad av svin) 60 gr smør, litt salt.   6 dl melk, 4 egg, 3 1/2 dl hvetemel, 400 gr salt sideflesk, (salt bog, mørbrad av svin) 60 gr smør, litt salt