Du trenger 500 g lever av okse eller svin, en kvart hakket løk, noen skiver bacon, 200 g sideflesk, 2 egg, 50 g potetmel, 1 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper og 1 ts nellik. Del opp lever og sideflesk i mindre biter og kjør gjennom kverna 2 ganger. 200 g sideflesk
SvinSideflesk. Svinelever. Svinesspekk. 550 gr Svinelever. 350 gr Svinesspekk. 350 gr SvinSideflesk. Julen nærmer seg, og det er på tide å starte å lage julematen
Del det salte sideflesket i passe små stykker og skjær fleskesvoren i veldig små biter. 300 g saltet sideflesk. 700 g svinekjøtt skåret i passende stykker. 6-8 små, krydrete, kjøttfulle pølser av svin
Braiser sideflesk av svinav Hjemmekokklauget. Eller slik som for noen dager siden, braisert sideflesk. fokus, hvitløk, oppskrift, persille, rødvin, svineribbe
1 kg lever , lammelever el annen lever , det mest vanlige er svin , mildest er kylling fra Holte gård. 100 g bacon el sideflesk. 1 kg lever , lammelever el annen lever , det mest vanlige er svin , mildest er kylling fra Holte gård. 100 g bacon el sideflesk
lettsaltet sideflesk. Storfe, svin eller sauekjøtt. Relatert lettsaltet sideflesk. Saltkjøtt, erter og flesk er kanskje ikke det vi spiser mest av i den varme årstiden
6 dl melk, 4 egg, 3 1/2 dl hvetemel, 400 gr salt sideflesk, (salt bog, mørbrad av svin) 60 gr smør, litt salt. 6 dl melk, 4 egg, 3 1/2 dl hvetemel, 400 gr salt sideflesk, (salt bog, mørbrad av svin) 60 gr smør, litt salt
BaconBacon er så mangt, i teorien skal det være røkt og saltet sideflesk fra svin. På lik linje med å steike egg så er det mange innfalsvinkler til hvordan man steiker bacon, og hvordan man liker det