Sherrysild oppskrifter

Sherrysild

Sherrysild

Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene
Sherrysild

Sherrysild

Sherrysild er en av de sildetypene jeg liker best, og den egner seg godt til å bruke som en liten forrett på en liten skive rugbrød eller pumpernikkel
Sherrysild

Sherrysild

Vann ut sildefilet om nødvendig, og tørk dem. Skjær sild i 1 cm brede biter på skrå. Del løk i ringer. Grovhakk dill
Silderetter

Silderetter

SherrysildAvsherrysild har jeg laget to typer enmed appelsin og en med tørket aprikos. SursildSild er et sundt og ikke minst godt pålegg, den kan varieres idet uendelige - her er det bare fantasien som bremser deg

Sherrysild

1. Skyll sildefiletene og skjær i smale stykker. 2. Skjær løk i halve ringer og finhakk dill. Legg lagvis i en krukke med pepper

Sherrysild

Silden skjæres i gaffelbiter og legges lagvis med løkringer, dill og krydder på et glass. Hell lake av vann, sherry, eddik og sukker over

Tomat- og sherrysild med smak av dill

Del filetene på skrå i ca. 2 cm biter. Bland sammen resten av ingrediensene, vend inn sildebitene. Smak til med litt sherry og la det stå kjølig minst 5 timer før servering

Sildeelskerens beste

1 liten boks sherrysild. Skyll og strimle salaten og legg den i en bolle eller fat. Hell det meste av laken fra silden og legg den i gruppen på salatseng