Dagens middag fikk jeg inspirasjon til av et bilde på instagram, det var reker som var steikt med sesamfrø (foodnetwoerk), det så bare lekkert ut, så da minste jenten ville komme på middag ble det en enkel avgjørelse om hva det ble til middag i dag
Bakpå pakken til sesammelet stod det en oppskrift som jeg tok utgangspunktet i. Oppskrift Sesam/Havrebriks 16 stk. 2 dl sesammel. Klem C Oppskrift Sesam/Havrebriks 16 stk
Legg de ferdigstekte laksespydene på et fat og dryss over sesamfrø. 1 ss sesamfrø. 1 ss sesamfrø. Jeg har stekt disse laksespydene på stekepannen i smør og god olje, men de kan likegodt stekes på grillen hvis det er grillvær der du bor
Ekstra sesamfrø til å dekke barene/kulene med. Trill kuler, rull i sesamfrø og dekk med plastfolie. Strø over sesamfrø så det blir et noenlunde jevnt lag
Disse sprø kjeksene med malte mandler og sesamfrø er en ny favoritt i knekkebrødkategorien. Grovmal sesamfrøene på samme måte til de blir knust, men ikke helt finmalt (det er godt med litt tyggemotstand)
Sesamfrø. Ta kyllinglårene ut av marinaden, legg de ferdig marinerte kyllinglårene i en ildfast form med litt olje i bunnen og dryss over kyllinglårene med sesam