Skjær laksen i tynne skiver og fordel skivene på to tallerkener, eller legg dem pent på et fat. Bland grønnsakene sammen med korianderblader og 1 ts sesamfrø. Hvis du er i tvil om laksen er av en kvalitet som kan spises rå, bør den fryses ned til -20°C i minst 24 timer. 250 g skinn- og beinfri laksefilet av topp kvalitet. 3 ss soyasaus. 1 ts sesamolje. 1 ss sesamfrø, helst ristede. 2 ss laks- eller ørretrogn. 1 ts sesamfrø, helst ristede
Legg de ferdigstekte laksespydene på et fat og dryss over sesamfrø. Laksen får en nydelig smak når den er marinert med soya og serveres med en god salat og ris, pasta eller poteter
Start med å kutte laksen i små terninger. Bland deretter alle ingrediensene til tartaren sammen med laksen, la den stå kaldt mens man lager vinagrette og salat
Ingefærs-og sesam glasur. For eksempel en grillet laks. Grillet ingefær laks med bønnesalat. Begynn med å tørke godt av laksen og så saltet og peprer man
I en liten stekepanne over medium varme, varmer du opp sesam frø til de blir gyllen, og lukter godt. Til søndagens middag har jeg også valgt å lage Nobu’s New Style Sashimi av laks
Her med Røget laks, stegt laks, avocado, mango, agurk, ruccola, mayo og sesam. Tigerrejer med aioli, tun tataki med marinade af lime, tamari (soya), chili, sesamolie og sesam