Servere suffle oppskrifter

Brennhet sufflé

Brennhet sufflé

Her har du en dessert som garantert vil imponere og som virkelig utfordrer smaksløkene – salt, søtt, pepper, myk sufflé og jordbær
Sjokoladesufflé ✿

Sjokoladesufflé ✿

Husk det er gjestene som skal vente på suffléen og ikke omvendt, den må serveres med en gang. Den kan gjerne serveres med litt is og bær, hvis du ønsker det
Ostesufflé med bacon-surret asparges ✿

Ostesufflé med bacon-surret asparges ✿

Husk det er gjestene som skal vente på suffléen og ikke omvendt, den må serveres med en gang,. Må serveres med en gang den er ferdig stekt ✿
Deilig fluffy ostesuffle

Deilig fluffy ostesuffle

Serveres straks, ha gjerne en salat til. Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Ostesufflé

Ostesufflé

Serveres varm og rett fra ovnen. Hvor får jeg tak i den fine suffle' forma. Det ser langt mindre imponerende ut å servere en ostesufflé som har begynt å kjølne og har sunket sammen
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Kan du ikke teknikker, så gjør minst mulig, og du vil allikevel kunne servere de lekreste retter. Her vises klassiske teknikker for å lage klassiske franske grunnleggende retter som sauser, kaker, desserter og suffleer
OSTESUFFLÉ

OSTESUFFLÉ

La sausen avkjøles før du blander i eggehvitene, ikke åpne stekeovnsdøren mens suffleen stekes, og ha alt annet klart idet du serverersuffleen rett fra ovnen

Kokebokanbefaling: Moro The Cookbok

Tjue år senere fremstår kanskje ikke Moro og den lille tapassøsteren Morito som like eksotisk – mange flere har kommet etter og serverer liknende mat med fokus på friske smaker fra
Pasjonsfruktsufflé

Pasjonsfruktsufflé

Dette gjør at suffleene hever seg på riktig måte. - når ovnen har nådd 200 grader setter du inn suffleene på en rist og steker i 12-15 minutter, følg godt med
Hjortebiff og potetsufflé

Hjortebiff og potetsufflé

Det du trenger til suffleen. Potetsuffle med Gulløye. Hjort har magert og smakfullt viltkjøtt. Vi har prøvd norsk frosset og vakumpakket hjortebiff, og servert den med potesufflé laget på Gulløyepoteter, og stekt steinsopp fra fryseren
Ostesuffle – Cheese soufflé

Ostesuffle – Cheese soufflé

Og skjære opp brødet som du vil serverer til. Her kommer bloggposten jeg lovte om ostesuffle. Stivpiska eggehviter, viktig i en ostesuffle
Beignets sufflés

Beignets sufflés

Før vi serverer dere oppskriften tar vi med noen ord om hva i all verden dette er for slags kaker. Benèsuffle slik Oselia skriver det, eller Beignets sufflè, slik det åpenbart skal skrives, ble etter mye undring, prøving, diskusjoner på kjøkkenet og leting i andre kokebøker, omsider servert våre kollegaer til lunsjdessert
Suffle med Cointreau og lemon curd

Suffle med Cointreau og lemon curd

Suffle er sånt du får litt vondt i magen for å servere når du ikke har servert det før. Suffle er en av de tingene hvor jeg foretrekker å følge oppskriften nøye
Ostesufflè med skinke og vårløk

Ostesufflè med skinke og vårløk

Ostesufflè er kanskje litt retro, men like godt for det. Jeg lager den ofte med litt skinke, og kanskje litt vårløk, som i dag
Ostesuffle

Ostesuffle

Jeg har aldri prøvd å lage ostesuffle før og gikk til verket med litt "skrekkblandet fryd". Hadde hørt at det var skikkelig vanskelig å få til en suffle som holdt seg oppe
Pasjonsfruktsufflé

Pasjonsfruktsufflé

Dette gjør at suffleene hever seg på riktig måte. - når ovnen har nådd 200 grader setter du inn suffleene på en rist og steker i 12-15 minutter, følg godt med