Lapper eller sveler c",). Forskjellen er at sveler lages med smør i røren. Mange av oppskriftene på lapper/sveler inneholder også bruk av kefir melk og hornsalt
Det er ikke noe man selv vil spise, heller ikke servere ved middagsbordet til resten av familien. Barn har nok fiskekaker som en klar favoritt, noe jeg lett kan forstå
Det jeg har lett(altforlett)tilgang på er skvallerkål også kalt tyskerkål og karvekål. Det ble litt rart og da matspalten til Andreas Viestad også handlet om det samme, kjent jeg at inspirasjonen var påtrengende
Herr Germanier ble helt blek i ansiktet og så rett og slett dårlig ut. Å servere den til feil mat. En servitør eller vinkelner, som ofte er siste leddet mellom vinprodusenten og konsumenten, kan jo ødelegge kundens nytelse helt ved å servere vinen galt
Litt kort og lett bitter i avslutningen. Festmat & slowfood ♫♪. Tilsett vin, tomater og vann. 2 bokser hakkede tomater. 2 dl matfløte. 2 bokser hakkede tomater. 2 dl matfløte
Det er litt av ei liste, men den er jo slett ikke komplett. Jeg har en tynn, spiss kniv som jeg stikker hull i kjøttet med, for letter å komme til med hvitløken
Retten kan serveres som forrett eller som ett lett og enkelt måltid, til lunch eller middag. Lag først ponzusaus i god til før servering, da den skal serveres kald
Serveres med lefse, meierismør, grov sennep og akevittgele ✿. Pølseskinnet var ganske tynt og kunne fint spises -og pølseskinnet var lett å ta av også, for dem