Serverer du den med eggesmør eller sprøstekt bacon, ribbefett eller lys sennepssaus. Det er mange år siden vi selv lutet torsken, men neste år har vi planlagt å gjøre det igjen
Ellers har vi nå «vaska gølvet» og pynta tre, krydret ribben, laget gravlaks, sild, sylte, sennepssaus, syltet rødløk og rødløkmarmelade, fikenmarmelade og enda litt til
Oppskriften fant jeg bak på Findus koketorskpakken. 400 g torsk (her har jeg brukt fersk torskefilet). 400 g torsk (her har jeg brukt fersk torskefilet)
Sennepssaus. Torsken trekkes rett før servering. 700-800 g torskefilet uten skinn og ben. Legg fisken i kokende vann, slå av platen/ trekk kasserollen vekk fra platen
Sennepssaus. g torskefilet fersk, vakumpakket eller frossen. Del grønnsaker opp i terninger, ca 7 dl , for eksempel gulrøtter, kålrot, persillerot, sellerirot og purre
Skjæres i tynne skiver og serveres med potet, sennepssaus, eggestuing og grovt brød. Men og andre slag kan graves som makrell, sild, pigghå, breiflabb og magrere fiskeslag som torsk, lyr og lange
Serverer du den med eggesmør eller sprøstekt bacon, ribbefett eller lys sennepssaus. Det er mange år siden vi selv lutet torsken, men neste år har vi planlagt å gjøre det igjen