trekk kjelen av varmen og smak så til med salt og pepper sennepssaus. 2 1/2 dl hvitvin 1 ss dijon sennep 60g grov sennep 2 ss honning 200g kjøleskapskaldt smør i terninger litt salt og pepper
I går hadde jeg besøk av to venninner og da lagde jeg ytrefilet av okse m sennepssaus og persillesmør, mos av rotgrønnsaker og epleknuter m lune bær og vaniljekesam til dessert
Bland sukker, vann, dijon sennep og grov sennep i en bolle. Krydderet varmes i en stekepanne på middels temperatur i fire minutter, deretter knuses alt grovt
Blomkålrisotto med entrecote og kremet sennepssaus. - Kremet sennepssaus Til en stor porsjon blandet jeg sammen 1 eggeplomme, 2 fedd finhakket hvitløk, 2 ss dijon sennep, 1 dl fløte, salt og pepper. 2 ss dijon sennep
Så i dag, bestemte jeg meg for å lage en sennepssaus. Sennep (dijon, eller bergsby). 1 kyllingbuljongterningLitt kokende vann1 hvitløks fedd hakket1/2 løk hakketSennep (dijon, eller bergsby)Legg kyllingbuljongen i en stekepanna, liten gryte, hell over 1-2 dl kokende vann