Som oftest lager jeg potetsalat med en god olje/urtedressing, men i dag ville jeg ha en liten forandring, og da ble det potet og fennikel i rømme/yoghurtdressing
århundre kunne man ofte se og høre gateselgere som hadde tillatelse til å “synge ut varene” rulle store fat i gatene mens de ropte til restauranter, hotelleiere og husfruer “Nydelig eddik, sennep og hvitløkseddik”
Visp sammen egg, plomme og sennep. Avkjøl oljen raskt. Første steg er å klargjøre poteter. I god tid før du gyver løs på neste del av sausen så setter du oljen på benken slik at den blir romtemperert
andre kryddere du ønsker (ferdige burgermikser, Liquid Smoke, sennep, salt og pepper). Ha deretter poteter, sopp, kidneybønner, hvetemel og krydder i en bolle, og mos alt sammen for hånd
Smak til med sennep, salt, pepper og dill. Rapsolje. Dillstuede poteter. Stekes i en stekepanne med litt smør eller olje, ca 5 minutter på hver side, eller til fisken er gjennomstekt. 8 poteter. 1 ts sennep. 8 poteter. 1 ts sennep
litt olje. Ha det oppi en ildfastform, krydre med salt og pepper, og hell litt olje over. litt olje. 3 poteter. 1 ss fransk sennep. 3 poteter. 1 ss fransk sennep
Ha hvitløk, egg, sitron og sennep i et litermål el. Mål opp oljen. Når jeg lager fisken som dette spiser de til det er tomt, fiskepinner av fersk torsk, stekte poteter, frisk salat og remulade