Vi spiser alt for lite fisk, det blir liksom ikke det som frister mest når jeg sveiper over butikkhyllene og kjøle/frysediskene i innlandskommunen Rindal
600 gram seifileet1 kinahvitløk2 små løk, gjerne rød og gul2 ss smør1 tomat1 boks creme fraiche1 ss tørket persille1 kilo hodekål2 dl vann2 ss smørsalt og pepperpotetergulrøtterTin fisken om den er frossen
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE. English version along with Norwegian. Norsk. (English below). Det er helt forferdelig hvor lang tid det har gått siden jeg sist la ut en oppskrift men jeg har rett og slett ikke hatt tid
• Varmende seigryte – krydret vri på fisk&potet. Om poteter (og litt fisk). Poteter var aldri min favoritt da jeg var barn, for å si det litt diplomatisk
Eg gjorde den om til ei smakfull og hot seigryte, som eg fekk skryt for rundt bordet. Denne gryta vart så god at den vart eten opp før eg rakk å ta bilde av den