Server sei i kremet purreløksaus med økologisk couscous og grønnsaker. 350 gr Seifilet. Porsjonér og krydre ca 350 g seifilet med salt og pepper. #fisk #middag #fiskemiddag #sei #kremet #purreløksaus #kremetpurreløksaus #couscous #adams #adamsmatkasse #mat #matblogg #blogg #helenorgekoker #barnemiddag #familiemiddag #godtno #matbloggsentralen #matmonster 1/2 Agurk
herlige hjemmelaga sei karbonader med gulrotstuing. skjær sei i strimler og kjør i en foodprossesor sammen med salt, potetmel, gressløk og pepper, spe med melk til du får en fin farse
Stek seifilene i noen minutter på hver side i en varm panne med smør og olje. Server den stekte seien på varm gulrotpuré og topp med løk- og purrekompotten
Skjær seien i porsjonsstykker og legg dem på purren. 800 g seifilet. Skyll og skjær purren i skiver. Fres purren raskt i en varm stekepanne med litt olivenolje
Del seien i mindre biter og legg over i fatet. En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen). Fordel tomatsausen og strø over parmesan En pakke sei, 400 gram (godt tint hvis frossen)