Ingensei. Ha på littolivenolje, salt og pepper før det går iovnen. Ofte faller valget på havabbor (sea bass på engelsk, levrek på tyrkisk), en relativt slank fiskmeddelikathvitt kjøtt og som er ganske vanligiMiddelhavsregionen
Tilsett purreløk og gulrot i den hvitesausen. Sei bakt ipurreløk-gulrotsausmed poteter. Folvapoteter Gulrot Purreløk Seifilet Hvetemel Melk Pepper Salt Smør
Spe med melken til du har en ganske tjukk, men rennende hvitsaus. Hell fisk og makaronii den hvitesausen og bland forsiktig før du heller den i en smurt ildfast form
Pernille bruker ikkemakaroni eller annen metningi selve gratengen, den inneholder bare mye fisk, hvitsaus, egg og rikeligmed fersk pepper og muskatnøtt
Torsk eller sei eller annen hvitfisk. ¤ Bland potetbitenemedhvitløk, sjalottløk og persille. Av og til står man med et fiskestykke og ikkeriktig vet hva man skal gjøre med det
Lov meg at du prøver med denne sausen neste gang du ovnsbakerhvitfisk. På bildet er fisken servert medovnsstekte potetbåter, lettkokte sukkererter, kokt rødbeter, stekt bacon og chilibrent smør
Til denne retten kan du bruke all slags hvitfiskefilet. Så er det bare å legge potetbåtene først på talerkenen, så et stykke fisk og så dandere medsausen øverst på det hele
Mamma Britas matblogg
Da tilsetter du bare biter av sei eller hyse i stedet for fiskepudding. Jeg velger ofte Oyster sausfordi den er veldig generell og alle liker denJ For å spice opp litt så serverer du sammen med Sweet chilisausIllustrasjonsbilde fra matprat
Du kan kjøpe ferdigefiskepinner, men egentlig er det likelettvint å lage fiskepinnene selv hvis du kjøper litt fersk torsk- eller seifilet, og så smaker det så mye bedre