Vi har brukt torsk og sei. Bollene smakte kjempegodt lunkne og helt naturell ved siden av brødmaten til lunsj, men de gjør seg nok aller best ihvitsaus eller i en fiskesuppe
Den vart veldig god, om eg skal seie det sjølv. Slå på kraft og fløte, og rør tilsausen tjuknar. Løksausen laga eg på fløte og krafta frå det kokte kjøtet
Eg kan ikkjesei noke anna enn at eg er veldig fornøgd med å ha laga sukkerfri, mager, fyldigkaramellsaus OG sjokoladesaus med såpass få ingredienser, som er så rask og lett å lage
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
Da tilsetter du bare biter av sei eller hyse i stedet for fiskepudding. Når sausen har blitt tykk og god tilsetter du oppkuttet fiskepudding og makaroni
være hyse, lyr, torsk, steinbit, breiflabb, sei og lignende. Ha i egg, spe med melk eller fløtetilkonsistensen er passe tykk, ikke for løs og ikke for tykk