Sei form med poteter oppskrifter

Ovnsbakt sei med brødkrutonger

Ovnsbakt sei med brødkrutonger

Ha løken over i ildfast form og legg fisken på toppen. Server med brokkoli, gulrøtter, asparges eller spinat, og poteter eller ris
Sei med løk- og eggesaus

Sei med løk- og eggesaus

Fordel purren i en ildfast form. Hell gjerne sausen over fisken og server med knuste poteter. Skjær seien i porsjonsstykker og legg dem på purren
Fiskegrateng med sei og ost

Fiskegrateng med sei og ost

Hell fisk og makaroni i den hvite sausen og bland forsiktig før du heller den i en smurt ildfast form
Torsk med dobbel potet og babyutfall

Torsk med dobbel potet og babyutfall

Jeg hadde søtpotet-rester, derfor er de i terninger og potetmosen kun medpoteter. Vi har hatt mange torskemiddager i det siste, så nå tenkte jeg at det var på tide å dele en av de med dere
Bestemors fiskegrateng

Bestemors fiskegrateng

 Ha gratengen i ei smurt ildfast form. Serveres med kokte poteter,. Kok opp en kasserolle med vann som det skal kokes fisk i,
Hjemmelagede fiskekaker

Hjemmelagede fiskekaker

Du kan også bruke filet av for eksempel sei eller laks, eller hermetisk tunfisk. Fukt hendene og form til kaker, som stekes pent brune i olivenoljen, circa fem minutter på hver side
Ovnsbakt kreolsk laks

Ovnsbakt kreolsk laks

Frossen sei i blokk fra LerøyDel på. I en ildfast form, hell en skvett olje oppi. Det eneste du må ta med i beregningen er at du har krydderet som skal til på lager
Ovnsstekt isgalt med kald lodderognsaus

Ovnsstekt isgalt med kald lodderognsaus

Jeg vil si at den er en mellomting mellom sei og torsk i smak og konsistens. Så skiver jeg poteter (kokefaste nypoteter), løk og selleri og fordeler nede i formen
Mors fiskegrateng

Mors fiskegrateng

Fiskegrateng er billig mat, jeg bruker enten fiskerester eller frossen seifilet. Bruk gjerne litt av fiskekrafta til å spe med også
Fiskegrateng

Fiskegrateng

Bland i makaroni og fisken og hell alt i en ildfast form. Serveres med kokte poteter, revet gulrot og smeltet smør
Ei  fantastisk  freisting  frå  Jansson

Ei fantastisk freisting frå Jansson

Han skal ha vore glad i invitere til seine lag med vått og tørt på bordet. Å forstå kvifor ein rett bli allemannseige – på tvers av kulturelle og geografiske grenser – er eit studie i seg sjølv